Semak SEO Website Anda Berdasarkan Keyword

Semak SEO Website

Perhatian: Anda ada website? Nak semak SEO website anda berdasarkan keyword? Teruskan membaca artikel ini. Assalammualaikum, Untuk pengetahuan anda selepas kita setting semua website berkaitan SEO tiba masanya untuk kita semak seo website tersebut supaya kita tahu adakah keyword yang kita fokus dalam sesuatu artikel dapat naik ke page #1 di google. Bagaimana kita semak …

Crispy Kapit-Original bahagian 1/3 – Firdaus Yasin

Saya mulakan bisnes ck ini pada tahun 2012,ianya setelah hampir dua tahun saya berhijrah ke Kuala Lumpur. Setelah melalui fasa ‘survivor’ memulakan hidup di ibukota,saya terus mencuba perkara baru. Hasil daripada dorongan mentor saya yang pertama iaitu Dr. Wan Shah Razali,saya diberi peluang untuk mendapatkan khidmat nasihat darinya. Semasa sesi bertalaki dengan beliau,saya disarankan supaya …

Contoh Resume Kerja Kerja Kerajaan 2015

Contoh Resume Kerja Kerajaan Terdapat banyak contoh resume kerja sebagai kerajaan dan swasta pekerjaan di sana. Di sini saya akan menjelaskan beberapa perkara yang perlu ada dalam resume anda. Antara Contoh perkara penting perlu kembali bekerja dalam kerajaan Terdapat … 1. Nama anda 2. Objektif kerjaya anda – apa yang anda mahu capai sekiranya anda …

15 Sebab Gagal Sesi Temuduga Kerajaan

Tahukah anda, 80% dari pencari-pencari kerja yang menghadiri temuduga gagal semasa temuduga sebenar. Gagal di sini bukan kerana tidak layak tetapi gagal untuk menunjukkkan kepada  panel temuduga bahawa diri mereka adalah yang paling layak untuk diambil bekerja. Ini sangat merugikan anda…lebih-lebih lagi anda tak buat persediaan se’BIJAK’ yang mungkin. 15 Sebab Gagal Sesi Temuduga Kerajaan …

Strategi Email List Produk Fizikal – Mu’aaz Munir

Tak sabar menunggu ======= Ni la idea yang saya nak cerita tu… Idea ni adalah semata-mata idea sahaja… Saya sendiri pun tak pernah cuba. Jadi sangat bagus kalau ada yang nak tokok tambah atau ada yang bersifat adventurous nak cuba dalam bisnes sendiri. ======= Rasanya semua kat sini pernah beli produk fizikal secara online kan? …

Strategi Pemasaran Berasaskan Nombor – Tuan Bukhari Ramli

Petikan Sifu Lejen – Tuan Bukhari Ramli ✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘ Strategi Pemasaran Berasaskan Nombor ✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘ Sebelum mula ========= Prinsip saya mudah sahaja: tiada rahsia. Segala benda yang boleh saya kongsi, saya betul-betul kongsi. Tiada sorok-sorok. Kalau saya boleh kongsi dengan tulisan, saya tulis. Kaveat 1: ada situasi yang perlu lebih mendalam, kita perlu bertalaqqi. Belajar depan-depan. Ada …